Lomahoito

Oletko lähdössä lomalle ja kaipaat lemmikillesi luotettavaa hoitajaa?
Tarjomme luotettavaa ja laadukasta hoitoa lemmikillesi esimerkiksi matkasi ajaksi.
Tulemme hoitamaan lemmikkisi kotiisi, jolloin lemmikkisi saa viettää päivänsä tutussa paikassa. Kanit ja sitä pienemmät jyrsijät ovat tervetulleita myös Giraffilaan hoitoon. Koirapäiväkoti hoitaa koiria ympäri vuorokauden sesongeittain.

LEMMIKIN LOMAHOITO KOTONA

PERUSKÄYNNIN KESTO max 45min
Peruspakettiin kuuluu yksi peruskäynti vuorokaudessa, koirille kaksi peruskäyntiä / vuorokausi. Käyntejä voidaan lisätä tai vähentää, aikaa voidaan lisätä ja pakettia voidaan muutenkin muokata yhdessä juuri teille sopivaksi!

PERUSKÄYNTI SISÄLTÄÄ:
– Ruokinta.
– Aktivointi: leikittäminen, silittely, mahdollinen ulkoilu.
– Jätöksien siivoaminen.
– Viestintä Whatsappin kautta käyntien jälkeen.

PERUSKÄYNNISTÄ TARKEMMIN
Käyntiaika sisältää ruokinnan sekä aktivoinnin ja silittelyn. Mahdolliset eläimen aiheuttamat sotkut siivotaan. Kissojen vessalaatikot siivotaan ja koirien kanssa tehdään lenkki. Koiran lenkkeilyaikaa voidaan tarvittaessa myös pidentää erikseen sopimalla. Jyrsijöiden ja kanien asumukset/aitaukset siistitään.
Palveluun on mahdollista lisätä myös pieni yleissiivous; esimerkiksi talvella rapun harjaaminen lumesta, kukkien kastelu, postin noutaminen laatikosta jne. Näistä laskutamme erikseen.

Sairaus/lääkintä ei ole este hoidolle. Mahdolliset käytösongelmat sekä lääkitykset tulee kuitenkin kertoa etukäteen hoitajalle.

HINNASTO KOTIHOITOON

Kissat, jyrsijät, kanit, matelijat, linnut, fretit ynnä muut
10€ / käynti
60€ / viikko. Viikonloppusopimuksiin sisältyy lemmikille annettava namipussi!

Koirat
40€ / vuorokausi (sisältää kaksi käyntiä)
240€ / viikko. Viikonloppusopimuksiin sisältyy lemmikille annettava namipussi!

Lisämaksut hintoihin:
– Pyhäkorvaus +50% ( HUOM! jos hoitopäiviä on 7 tai enemmän,  ei pyhäkorvausta peritä).
– Kilometrikorvaus 0,50€/km yhteen suuntaan (Ilman kilometrikorvausta 33710 & 33720 alueilla).
– Lisäaika 5,00€ / 30min ja 10€ / tunti

LOMAHOITO GIRAFFILLA

Voit tuoda lemmikkisi hoitoon myös meille Giraffiin. Lemmikin omistaja takaa, että eläin on Putiikkiin tullessa terve. Hoitolaisille tehdään terveystarkastus niiden saapuessa paikalle.

Hoito sisältää:
– Ruokinta: ruoka kuuluu hintaan (Rapunzel / Altromin / Versele-laga / Vadigran). Voit halutessasi tuoda kuitenkin oman ruoan mukana.
– Heinä
– Tuoreet kasvikset
– Lemmikin hoito päivittäin: aktivointi, silittely

HINNASTO hoitoon saapuville jyrsijöille ja kaneille
10€ / asumus

LOMAHOIDON VARAAMINEN

Lähetä sähköposti lomahoito@girafficpark.fi
Kirjoita viestiin tarvitsemasi hoitopäivät, eläinten laji/määrä ja jätä yhteystietosi.

Voit myös soittaa tai lähettää whatsapp viestiä ja kysellä vapaita paikkoja. Varaukset vahvistetaan aina kirjallisesti eli sähköposti, whatsapp tai tekstiviesti.

Varaa aika avainten tuomiseen AJANVARAUSKALENTERISTA

Lomahoidon peruuttaminen

PERUUTUSEHDOT
Hoitopäivä lasketaan alkavaksi klo 07. Peruutukset tulee ilmoittaa välittömästi joko sähköpostilla, soittamalla, whatsappilla tai tekstiviestillä. Jos lomahoito on sovittu asiakkaan kotiin, avainten tuomatta jättäminen EI ole hoidon peruuttamista.
Jos peruutus johtuu koiran loukkaantumisesta tai sairastumisesta, hyvitämme takaisin käyttämättömien hoitopäivien summan eläinlääkärin todistusta vastaan.
Jos hoitojakso on omistajan toimesta lyhyempi kuin mitä varattu hoitojakso, ei hoitomaksua näiltä päiviltä palauteta.

Peruutus on tehty, kun hoidon alkun on yli 48h
Kun peruutus on tehty kaksi vuorokautta (48h) ennen ensimmäistä hoitopäivää, saat rahasi takaisin emmekä peri peruutuskuluja.

Peruutus on tehty, kun hoidon alkuun on alle 48h:
Jos peruutus on tehty alle 48h kuluessa hoitopäivän alkamisesta, veloitamme 50% sovitusta lomahoidosta.

Peruuttamatta jätetyt
Peruuttamatta jätetyistä lomahoidoista veloitamme 100% koko sovitun hinnan

SESONGIT
Sesonkiaikojen lomahoidot (talviloma, pääsiäinen, kesä-heinäkuu, syysloma, jouluviikko) peruutukset tehtävä viikko (7 vuorokautta) ennen lomahoidon alkua jolloin asiakas saa rahansa takaisin.
Mikäli asiakas peruuttaa hoidon alle 7vrk ennen lomahoidon alkua, perimme sovitusta lomahoidon hinnasta 50%. Peruuttamatta jätetystä lomahoidosta veloitamme 100% sovitusta hinnasta.

Mikäli hoitola joutuu perumaan asiakkaan varauksen esimerkiksi henkilökunnan sairastuttua, palautamme asiakkaalle 100% hoiton hinnasta. Peruutuksesta ilmoitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

KÄYTTÖSOPIMUS

Lomahoito sovitaan aina etukäteen. Ennen hoidon aloittamista tavataan Giraffilla tai tarpeen vaatiessa asiakkaan kotona, jolloin tehdään paperillinen sopimus lomahoidosta sekä keskustellaan eläimen/eläimien hoitoon liittyvät käytännöt. Avaimet luovutetaan tuolloin Giraffille ellei toisin sovita.
Turvallisuussyistä avain kannattaa tulla noutamaan kotiutumisen jälkeen, mutta asiakkaan toivomuksesta se voidaan jättää myös viimeisen käynnin jälkeen asiakkaan kotiin. Lisäksi kannattaa valita yhteyshenkilö, johon hoitaja voi olla akuutissa tilanteessa yhteydessä, mikäli omistajaa ei tavoiteta.
Jos asiakas ei nouda lemmikkiään Giraffin lomahoidosta hoidon päätyttyä, on Giraffilla oikeus laskuttaa ylimääräisistä päivistä lomahoidon hinnan mukaisesti ja lisätä hintaan +50% päivystystaksan.
Jos asiakas ei nouda lemmikkiä eikä ole yhteydessä kolmen päivän kuluessa, on Giraffic Parkilla oikeus viedä lemmikki/lemmikit löytöeläintaloon. Kuluista vastaa asiakas.

Varaa aika avainten tuomiseen AJANVARAUSKALENTERISTA

Lomahoito maksetaan joko laskulla tai Giraffilla käteisellä / kortilla. Laskulla maksaessa ota kuitti suoritetusta laskusta mukaan / lähetä se sähköpostiin tuodessasi avaimia/eläimiä.
Huomioithan, että lomahoito tulee olla maksettuna ennen hoidon alkua.

Vahingot ja vahingon vastuu
Lemmikin tarvitessa eläinlääkäriä lomahoidon aikana:
Mikäli omistajaa tai sovittua yhteyshenkilöä ei tavoiteta, on hoitajalla oikeus vielä lemmikki eläinlääkäriin.
Mikäli kyseessä on akuutti hätä, on hoitajalla oikeus viedä lemmikki suoraan viipymättä eläinlääkäriin. Kuluista vastaa asiakas ja Giraffilla on oikeus periä tilanteesta aiheutuvat kulut (kuten eläinlääkärille soittaminen, matkakulut).

Jos vahinko on hoitajan aiheuttama: ensisijaisesti käytetään lemmikin omaa vakuutusta. Mikäli sellaista ei lemmikillä ole, on Giraffic Park Oy:llä vastuuvakuutus. Giraffic Park Oy vastaa itse aiheuttamistaan palveluista lomahoidon aikana.
Giraffic Park Oy ei ole vastuussa, mikäli lemmikki kuolee vanhuuttaan tai olemassa olevaan sairauteen loman aikana eikä korvaa mahdollisia sairauksia tai vahinkoja, jotka eivät ole tulleet esille hoidon aikana. Giraffic Parkilla on oikeus periä todelliset kulut, mikäli hoitoon tuotu lemmikki on sairas ja aiheuttaa muiden eläinten sairastumisen.

Jos lemmikki karkaa hoidon aikana, lomahoitajalla on valtuus lunastaa lemmikki löytöpaikasta ellei toisin sovita asiakkaan tai sovitun yhteyshenkilön kanssa. Jos karkaaminen on sattunut hoitajan vahingosta, Giraffic Park Oy on vastuussa mahdollisista kustannuksista. Jos hoitajalla ei ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa karkaamiseen, esimerkiksi hihnan katkeamisen tai pannasta pois pääsemisen vuoksi, asiakas on vastuussa mahdollisista kustannuksista.