Palvelut

Meiltä löydät myös palvelut erilaisiin tilanteisiin. Päivitämme lisää tietoa palveluista kevään 2020 aikana.

KOIRAPÄIVÄKOTI
Tarjoamme hoitoa arkisin klo 07 – 16 sekä ympärivuorokauden hoitoa satunnaisesti ja sesongeittain.
Koirapäiväkoti on kodinomainen, häkitön hoitopaikka koirallesi esimerkiksi työpäivän ajaksi.

LEMMIKKIEN LOMAHOITO
Lemmikkien lomahoitoa Tampeella asiakkaan kotona tai meillä Giraffin tiloissa.
Kotikäynnin hinta alkaen 10€ / käynti + kilometrikorvaus yhteen suuntaan 0,50€/km. Hintaan sisältyy kaikki taloudessa olevat lemmikit, jotka ovat hoidettavissa peruspaketin ajalla (max 45 min).
Lisätietoja lomahoidosta löydät Nettikaupan sivuilta sekä otsikosta painamalla.

KOTIINKULJETUS TAMPEREELLA
Toimitamme Nettikaupasta tilatut tuotteet kotiovelle pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa*, kun valitset toimitustavaksi Giraffin oman kotiinkuljetuksen. 33710 & 33720 alueilla ilmainen kotiinkuljetus.
Toimitamme tuotteita myös iltaisin, joten voit huoletta tehdä työpäiväsi ennen toimitusta. Tuotteet tilattuasi sovi aika kuljetukselle sähköpostilla tai Facebook viestillä.
*koskee varastossa olevia tuotteita

Jyrsijöiden ja kanien palvelut

SUKUPUOLTEN TUNNISTAMINEN
Kuuluuko pesästä vikinää? Joskus omistaja on saattanut ostaa muualta tietämättään kaksi eri sukupuolta olevaa lemmikkiä tai lemmikki on jo tiinehtynyt ennen uuteen kotiin saapumista. Jos sinulla ei ole kokemusta sukupuolten määrityksestä, voit pyytää meitä apuun. Voit tuoda pesueen vanhempien kera meille tai teemme kotikäynnin luoksesi. Autamme myös Whatsappin kautta kiireellisissä tilanteissa, esimerkiksi kun pariskunta täytyy erottaa toisistaan. Whatsappilla toimiminen edellyttää laadukkaita kuvia eläimistä.

KYNSIEN JA HAMPAIDEN LEIKKAUS
Myös pienten jyrsijöiden sekä kanien kynsiä tulee leikata, mikäli ne eivät kulu tarpeeksi. Liian pitkät kynnet aiheuttavat kipua ja ongelmia lemmikillesi. Leikkaamme kynsiä sekä toimipisteellämme, että asiakkaan kotona.
Joskus pienten jyrsijöiden hampaat eivät kasva kunnolla, esimerkiksi mekaanisesta traumasta johtuen, ja vaativat siksi leikkuuta. Voit varata ajan ja tuoda lemmikkisi hampaiden tarkistukseen ja leikkaukseen. Huomioithan kuitenkin, että emme tarjoa eläinlääkäripalveluita. Jos vamma vaatii eläinlääkäriä, ohjaamme sinut sinne.
Emme leikkaa kanien ja marsujen hampaita.